HTML

borcsajoksatöbbi

Nagyvilági életforma a 21. század eleji Budapesten, bor, csajok, satöbbi

Friss topikok

  • nehiddel: Veszélyes a bor, nő kombináció, ma én is ezt taglaltam. korty.blog.hu/2010/07/16/sangria_orgia ... (2010.07.16. 22:15) kezdet 2.

Linkblog

Archívum

kezdet

2010.07.16. 21:54 Esox Lucius

kihasználjuk a modern technikai vívmányokat....interneten csajozunk. meg kommunikálunk, felületkezelt és kevésbé felületkezelt baráti viszonyokat tartunk fenn, rendeléseket adunk le, bizniszelünk, nyerünk,veszítünk a tőzsdén....de leginkább csajozunk:-)!

AMikor elmesélem a legjobb haveromnak, aki lassan kétgyerekes családapa lesz, hogy milyen kalandokba lehet keveredni a neten, nem hisz a fülének és irigykedik...kellett neked megnősülnöd:-)?

pedig az itt leírtak mind megtörtént esetek, legfeljebb a szereplők neve és lakhelye (stb..) nem eredeti, vagy ha annak is tűnik, az csupán a véletlen műve.

valahogy így kezdődnek a nagy mozik is, vagy kezdődtek régen, igaz?

akkor kedves olvasó, dőlj háta, cseppents a szemedbe némi kiszáradás és fáradtság elleni szemcseppet, némi kiszáradás elleni rozéfröccsöt a poharadba és szórakozz jól

Welcome to the real life!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borcsajoksatobbi.blog.hu/api/trackback/id/tr292156367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása